Известие

Collapse
No announcement yet.

Е това е най-красивата 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo
    Първоначално публикувано от krasyb
    Първоначално публикувано от ZuNinjaz
    Ако някой си направи нещо такова, найстина ще е красота...
    Споко колуега, скоро скоро!

А ето ви една бургаска красавица - тунинг пакет на Cadamuro, че кат гледам тая първата грозотия лошо ми става направо
    А па аз ако го фанем тоя кадамуро ше ми яде .... така се е изакал на 156-цата че направо ше го ... у талибанския самурайски ... Аре ако обичате не се излагайте уж карате най стилните коли у света а глей къв ви е вкуса

А и тая червената по горе и тя е 16+ годишен тунинг с убиване на всичките отличителни стилни черти на 156

Е в тая тема нема една грозна 156 евала: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9746
    Бобо, недей така! Не отричай правото на всеки да има собствено виждане за колата си, марката, модела и прочие. Алфа, както и другите фирми дават само базата и идеи за развитие на мераклиите. На мене например 156 специално задната броня ми стои незавършена някак, а маската не е актуална вече и т.н. Кадамуро пък са си много наред. Уверявам те, че колата /въпросната черната/ не изглежда ама никак кичозно наживо. Но това в случая е по-спортна линия в стил ДТМ, има и други линии. Важното е избор да има. Не бих си помислил да отрека иргиналността и красотата на заводската Алфа, но пипаните също са интересни. Хубаво е да има избор!

Comment

А ето ви една бургаска красавица - тунинг пакет на Cadamuro, че кат гледам тая първата грозотия лошо ми става направо
      А па аз ако го фанем тоя кадамуро ше ми яде .... така се е изакал на 156-цата че направо ше го ... у талибанския самурайски ... Аре ако обичате не се излагайте уж карате най стилните коли у света а глей къв ви е вкуса

А и тая червената по горе и тя е 16+ годишен тунинг с убиване на всичките отличителни стилни черти на 156

Е в тая тема нема една грозна 156 евала: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9746
      Бобо, недей така! Не отричай правото на всеки да има собствено виждане за колата си, марката, модела и прочие. Алфа, както и другите фирми дават само базата и идеи за развитие на мераклиите. На мене например 156 специално задната броня ми стои незавършена някак, а маската не е актуална вече и т.н. Кадамуро пък са си много наред. Уверявам те, че колата /въпросната черната/ не изглежда ама никак кичозно наживо. Но това в случая е по-спортна линия в стил ДТМ, има и други линии. Важното е избор да има. Не бих си помислил да отрека иргиналността и красотата на заводската Алфа, но пипаните също са интересни. Хубаво е да има избор!
      Ами нали точно това е моето мнение бе колега за мене кадамуро са ефтин кичозен и много грозен тунинг Не отричам никое право вкусове всякакви просто мислех че алфистите имат вкус
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

)))

Ами нали точно това е моето мнение бе колега за мене кадамуро са ефтин кичозен и много грозен тунинг Не отричам никое право вкусове всякакви просто мислех че алфистите имат вкус
        Това че нямаш мнение все още не е мнение! А тая работа само с мислене не става. Посочените от теб Алфи нямат нищо което да бъде оценявано, освен може би едни джанти. Все едно е да сравняваш две излезли от завода коли в различен цвят и патъци, да не говорим колко са ефектни и актуални всички вариации на телефонните джанти /май си ги харесваме само ние/ както и да е.... Колкото до Кадамуро пакетите, първо не са много евтини, а за кичозност - ами айде ми кажи къде виждаш СЪЩЕСТВЕНА разлика между цитирания от мен такъв пакет и първото ГТА :

ПП, Оценявам полета на мисълта ти, но ти не подценявай полета на фантазията на хората! Е, разбира се винаги има и такива, но даже и те си имат мотив и не са чак толкоз грозни

Comment

За мен най-красивата Алфа още не се е появила
          Засега, най-много ми харесва "156 GTA Autodelta AM / AM Super"

sigpic

Comment

Абе тия кадамуро са кичозни и това е.
            Алфата в дизайнерско отношение е на много високо ниво и не може да се пипа много - тия японци са я направили грозна и това е. Те ако бяха по-добри от Италдизайн, Джуджаро и другите италиански гурута в дизайна щяха да правят дизайн за автомобилните концерни.
            Ето това което Kuku е дал са красиви Алфи , ама такава като тея Кадамуро не бих си взел , ако ще цената да е на-половина.
            Мое мнение!!!
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                Ей тея на тоя модел джанти на Миле Миля как му се точих....ама нямаха с 4 дупки като за мен. Много яки!
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                  Абе тия кадамуро са кичозни и това е.
                  Алфата в дизайнерско отношение е на много високо ниво и не може да се пипа много - тия японци са я направили грозна и това е. Те ако бяха по-добри от Италдизайн, Джуджаро и другите италиански гурута в дизайна щяха да правят дизайн за автомобилните концерни.
                  Ето това което Kuku е дал са красиви Алфи , ама такава като тея Кадамуро не бих си взел , ако ще цената да е на-половина.
                  Мое мнение!!!
                  Приемам мнението ти и се съгласявам,че дори и японци, немци и вся осталная сволоч без руснаците естествено осъзна, че италиянския дизайн ще им помогне да продават по-добре... Но нека правим разлика между ундустриален дизайн олицетворен от един сериен модел и надстройките с различни тунинг пакети. Едното няма нищо общо с другото, с изключение на факта че едното дава база за другото. Кадамуро нито е японец, нито е кичозен Пълно е с пакети за 156, задайте си въпроса защо. Сред тях има такива смешки, направо не е истина!

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                    Първоначално публикувано от santo_traficante
                    Ей тея на тоя модел джанти на Миле Миля как му се точих....ама нямаха с 4 дупки като за мен. Много яки!
                    та ко казваш само "наточен" си остана
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

[quote=santo_traficante]
                      Първоначално публикувано от trustworthy
                      Първоначално публикувано от "santo_traficante":104gs6n5
                      та ко казваш само "наточен" си остана [/quote:104gs6n5]

Е не съм капо, де, успях да намеря други Иначе по принцип има такива джанти с 4 дупки, но са ги спрели от производство пред около 6 месеца
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

само крилце й трябва на 156цата и заспива...по възможност да не е онова, дето е като лост за тупане на килми...

и да е готин цвят...червена или черна
                        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Тва оранжевото е газария, тва първото дето вика че е най-красиво е цигания!
                          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

сичко е въпрос на вкуса на собственика,ако дадеш алфа на мангал и пари за тунинг,ще я облепи с лепенки,ще сложи джанти и т.н. ,но най-важното е,че той ще я харесва тъка,че...
                            а според мен ако застанат двете алфи(тази първата /кичозната/) и още една само с джанта,определено погледите ще събере първата. лично на мен не ми харесва(особено тая муцуна),но ако се бяха спестили някои от детайлите колата щеше да е злато.
                            Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Аз пък не виждам нищо толкова специално в Алфата, кола като кола, както другите се нуждаят от подобрения така и тя, така че не разбирам колеги дето казват "Алфата има такъв дизайн..." нищо особено не е!
                              156 V6 turbo

Comment

Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Working...
                                X